Jasno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Zlodej Hossovej hokejky je fiškus! Brejk začal bez palice, pred bránou ju už mal!
Zdielať na

Zlodej Hossovej hokejky je fiškus! Brejk začal bez palice, pred bránou ju už mal!

CHICAGO / Hokejový útočník Corey Perry je bezpochyby jednou z najväčších hviezd Anaheimu. V poslednom čase ho však viac zaujímajú cudzie hokejky ako tá jeho...

V druhom zápase finálovej série Západnej konferencie NHL sa snažil hviezdny "káčer" vyprovokovať nášho Mariána Hossu tým, že mu ťahal hokejku z ruky a neprestával s tým ani po tom, čo naňho Slovák totálne "dlabal"... Viac TU.

Nevídaná hokejková rošáda!

Teraz, počas 3. finálového súboja (Anaheim vyhral v Chicagu 2:1), sa zmocnil cudzej hokejky opäť, no ku cti mu slúži, že bola z radov vlastného mužstva. Corey Perry však v tomto prípade nemal iného východiska a v spolupráci so striedačkou Anaheimu predviedol nevídanú záležitosť. Domáce Chicago bolo nasťahované v obrannej tretine Ducks a švédsky obranca Johnny Oduya trafil práve brániaceho Perryho. Od neho sa puk odrazil von z tretiny a Corey mal šancu na brejk. Akurát, že počas súboja s Oduyom zlomil hokejku. Vôbec ale nezaváhal, fičal ďalej ako blesk, zo striedačky si uchmatol palicu, ktorú mu "počas jazdy" podali a ďalej sa rútil na brankára Black Hawks Coreyho Crawforda. Celá hokejková rošáda mala iba jednu chybu, že svojho menovca neprekonal... To by potom bola už "megavec"!

Hossa a Perry

sportsnet.ca

Súvisiace články