Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Krúžok šikovných rúk! Útočník káčerov Etem si schuti zahral na Troubu...
Zdielať na

Krúžok šikovných rúk! Útočník káčerov Etem si schuti zahral na Troubu...

WINNIPEG / "Plyn už syčí z trouby ven..." - spieva vo svojom veľkom hite Lucie Bílá. Ktovie, čo syčalo von z obrancu Winnipegu Jacoba Troubu, no radosť to určite nebola... Útočník Anaheimu Emerson Etem si ho totiž vychutnal do špiku kostí!

Dva krásne góly priniesli štyri nočné zápasy NHL a oba oficiálna stránka zámorskej súťaže zaradila do TOP 5 hracieho dňa. Na druhej priečke skončil ten, ktorý dal ruský útočník St. Louis Vladimir Tarasenko - pozrite si ho TU.

Neskutočná štrikovačka!

Na najvyššom stupienku ale tróni presný zásah Emersona Etema z Anaheimu. Ten vyrovnával v závere prvej tretiny na ľade Winnipegu na 1:1 po naozaj nádhernej individuálnej akcii. Puk si prebral ešte vo vlastnej obrannej tretine a neohrozene zamieril do tej súperovej. Tam najprv bleskovou sťahovačkou neskutočne vykúpal Jacoba Troubu, ktorý skončil na kolenách a pokračoval vo svojej "štrikovačke"... Nezastavil ho ani Ben Chiarot, ktorý sa mu vrhol pod korčule. Etem puk ponad neho majstrovsky nadvihol a jeho bekhend skončil v ľavom hornom rohu brány bezmocného Čecha Pavelca! Anaheim napokon vyhral vo Winnipegu 5:2 a celú sériu 1. kola play-off ovládol v pomere 4:0.

Gól_Emerson Etem_Anaheim

SITA

Súvisiace články