Skoro jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Oslava v Jekaterinburgu. Hudáček dostal narodeninovú tortu do tváre!
Zdielať na

Oslava v Jekaterinburgu. Hudáček dostal narodeninovú tortu do tváre!

JEKATERINBURG / Hokejisti Slovana sa v hlavnom meste Uralu pripravujú na druhý zápas na tripe proti domácemu Avtomobilistu.

Slovanisti sa po neskoršom prílete z Magnitogorska dlhšie vyspali a stretli sa na spoločnom obede v hoteli Novotel. Od 17:00 miestneho času si potom prvýkrát vyskúšli ľad v aréne Jekaterinburgu.  Trištvrtehodinového tréningu sa zúčastnili všetci hráči.

Na posledný zápas na ľade Jekaterinburgu, nemá Slovan najlepšie spomienky.  Každý kto tu hral si na to spomína - bol to nášup. Chceme vysokú prehru odčiniť a pripísať si na tripe ďalšie víťazstvo - urobíme pre to maximum,“ povedal Michal Vondrka.

Domáci včera zdolali Medvščak Záhreb 3:2, v zápase bolo opäť príliš veľa trestov. Videl som výsledok ich včerajšieho zápasu. Prehrávali o dva góly, no zápas dokázali otočiť a vyhrať. Musíme sa na to dobre pripraviť a sústrediť sa obzvlásšť na presilové hry a oslabenia, ktorých je veľa. Do tímu získali výborného Petružálka, ktorý je velmi nebezpečný a v každej sezóne dokáže nazbierať dosť bodov,dokončil po tréningu odchovanec českobudejovickéo hokeja.

V závere tréningovej jednotky si hráči pripravili menšie prekvapenia pre narodeninového oslávenca Libora Hudáčka. Dnes dvadsaťštyriročnému útočníkovi trafil do tváre pripravenú a dobre utajenú ovocnú tortu Jonahan Sigalet. Tak trochu som čakal, že sa na mňa v dnešný deň niečo chystá,“ usmieval sa celý biely Libor Hudáček.

facebook

Súvisiace články