Skoro jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Takto Jágr glosoval črevné problémy v českom tíme
Zdielať na

Takto Jágr glosoval črevné problémy v českom tíme

MINSK / Český hokejista Jaromír Jágr opäť raz ukázal zmysel pre humor a nadhľad.

Na sociálnej sieti Facebook umiestnil fotografiu záchodových mís s komentárom, ktorý narážal na súčasnú situáciu v českej hokejovej reprezentácii počas majstrovstiev sveta. Česi okrem súperov bojujú v týchto dňoch aj s črevnými problémami.

Jágr sa opäť predviedol ako vtipný glosátor. "Asi ste už počuli o našej črevnej viróze. Český hokejový tím ďakuje organizátorom MS za vylepšenie našej hokejovej striedačky pre budúci zápas s Dánskom," glosoval na Facebooku pod fotografiou štyroch záchodových mís Jaromír Jágr.

Ušlo im do gatí?

Črevné problémy má niekoľko hráčov i tréner Vladimír Růžička. Na stredajší zápas proti Taliansku nemohol nastúpiť Vladimír Sobotka, Tomáš Hertl hral s veľkými bolesťami. Postupne dostali virózu aj ďalší českí hokejisti. "Tiež ma to postretlo, našťastie až v stredu po zápase. Je to len behanie na záchod, človeka bolí brucho, vrie to v ňom. Je to jednodňová, maximálne dvojdňová záležitosť, potom to odíde," povedal pre iSport.cz český kapitán Tomáš Rolinek a potom už s úsmevom doplnil: "Niekedy je na záchodoch taká tlačenica, že aj keď sa človek snaží bežať, niekedy to ani nestihne."

Súvisiace články