Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
KHL: Slovan predĺžil zmluvy so štvoricou hráčov
Zdielať na

KHL: Slovan predĺžil zmluvy so štvoricou hráčov

BRATISLAVA / Vedenie slovenského účastníka Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) HC Slovan Bratislava sa dohodlo na predĺžení zmlúv so štvoricou hráčov zo súčasného kádra.

Manažment predĺžil kontrakty s Milanom Bartovičom, Máriom Bližňákom, Andrejom Šťastným a Tomášom Mojžíšom. Všetkých hokejistov si vedenie Slovana poistilo dlhodobými kontraktmi. Informuje o tom klubový web Bratislavčanov.

Aktuálny kapitán Slovana Milan Bartovič sa dohodol na predĺžení svojho súčasného kontraktu o ďalšie tri roky. Tridsaťdvaročný "rýchlik" na korčuliach, ktorý sa zúčastnil aj na januárovom Zápase hviezd a bude reprezentovať Slovensko na blížiacich sa ZOH 2014 v Soči, nastúpil v priebehu dvoch sezón za Slovan v 95 zápasoch a na konto si pripísal 41 bodov.

Na rozšírení kontraktu do 30. apríla 2016 sa dohodol aj slovenský reprezentant a držiteľ striebra z MS 2011 Mário Bližňák. Rodák z Trenčína so skúsenosťami v NHL odohral od leta 2012 za Slovan 86 stretnutí s bilanciou 15 gólov a 13 asistencii.

V Slovane zotrvá počas nasledujúcich dvoch sezón aj ďalší trenčiansky rodák Andrej Šťastný. Dvadsaťdvaročný mladík posilnil Bratislavčanov pred ich úvodnou sezónou v KHL.

Posledným z kvarteta hokejistov, ktorý súhlasil s podmienkami novej zmluvy, je český bek Tomáš Mojžíš. Odchovanec Kolína prestúpil do Slovana v priebehu minulého ročníka a po niekoľkých stretnutiach si vyslúžil kontrakt aj na aktuálny ročník KHL. Jeho nová zmluva má platnosť do konca apríla 2016.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články