Oblačno
23°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
VIDEO. Brankár kúzelník. Strelec sa už tešil, na striedačke sa mu smiali
Zdielať na

VIDEO. Brankár kúzelník. Strelec sa už tešil, na striedačke sa mu smiali

TORONTO / Vianočný čas zvykneme nazývať aj časom zázrakov... Zákrok švédskeho brankára Detroitu Jonasa Gustavssona do tejto mozaiky ideálne zapadá. Svojou hokejkou totiž vykúzlil počas zápasu na ľade Toronta takú neskutočnú parádu, že zmiatol samotného strelca, komentátora a aj divákov!

Zápas Toronto - Detroit (4:5 po sn) zaujal našich priaznivcov hokeja najmä tým, že sa v ňom strelecky presadili mladé slovenské pušky - dvaja Tomášovia - Jurčo a Tatar. No treba uznať, že ekvilibristika ich švédskeho spoluhráča v bráne bola úžasná.

Klobúk dole, aj keď mal kus šťastia...

V závere druhej tretiny sa za stavu 2:3 vrútili domáci hokejisti do tretiny "červených krídel" a Gustavsson hasil situáciu pri svojej ľavej žrdi. Vzápätí však prišla parádna prihrávka na skúseného Diona Phaneufa, ktorý zakončoval v podstate do prázdnej brány. V podstate... Puk letel do odkrytej svätyne, no Jonas Gustavsson sa do nej vrhol a vo vzduchu ho zastavil svojou širokou brankárskou hokejkou. Phaneuf mal už ruky nad hlavou, komentátor hlásil gól a tribúny sa na okamih zatriasli... Ale omyl! A Dion Phaneuf musel na striedačke zniesť aj smiech spoluhráčov.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Hokej_NHL_brankár_Jonas Gustavsson

isifa.com

Súvisiace články