Zatiahnuté
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Tatar potrebuje teplú bielizeň, trénoval pod holým nebom
Zdielať na

Tatar potrebuje teplú bielizeň, trénoval pod holým nebom

DETROIT / Tomáš Tatar už vie, čo by chcel pod stromček. Teplú bielizeň...

Hokejisti Detroitu sa poctivo pripravujú na tohtosezónny sviatočný zápas zámorskej NHL Winter Classic proti Torontu, ktorý sa na Nový rok uskutoční na Michigan Stadium v Ann Arbor pod holým nebom. Red Wings sa v rámci chystačky predstavili na "otvorenom" ľade v areáli bejzbalového štadióna Comerica Park v Detroite.

"Prvý tréning bol veľká zábava, vyzeralo to úplne super. Trošku mrzlo, ale sme vybavení kvalitnou termobielizňou," uviedol na Facebooku slovenský krídelník Tomáš Tatar. Detroit a Toronto v prvý deň roka 2014 nastúpia proti sebe na štadióne amerického futbalu. Očakáva sa, že duel navštívi vyše 107-tisíc fanúšikov, čo bude najvyššia návšteva na hokeji v histórii. Zatiaľ rekord drží súboj na rovnakom štadióne medzi tímami michiganských univerzít, ktorý v roku 2010 navštívilo 104 173 divákov.

Winter Classic sa už tradične koná na otvorenom štadióne.

Michigan Stadium patrí Michiganskej univerzite. V spomenutej lokalite a rovnako medzi Detroitom a Torontom sa mal uskutočniť duel pod holým nebom už v januári 2013, no pre výluku ho vedenie súťaže muselo zrušiť.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články