Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
VIDEO. Brankára Andersona (32) odniesli na nosidlách
Zdielať na

VIDEO. Brankára Andersona (32) odniesli na nosidlách

OTTAWA / Hokejisti Ottawy prehrali už piate stretnutie za sebou, keď podľahli Dallasu na vlastnom ľade 3:4 po samostatných nájazdoch.

V predĺžení sa domácim nepríjemne zranil brankár Craig Anderson, keď naňho pri nájazde dopadol ruský krídelník Valerij Ničuškin. Tridsaťdvaročný americký gólman zostal nehybne ležať v bránkovisku, po zafixovaní hlavy a krku ho odniesli z ľadu na nosidlách. Bol však pri vedomí, divákom za potlesk postojačky poďakoval zdvihnutím palca ruky. Nahradil ho švédsky náhradník Robin Lehner, ktorého v rozstrele prekonal kapitán Stars Jamie Benn, jediný úspešný strelec z nedeľňajších nájazdov v Canadian Tire Centre.

"Takto to ďalej nejde, aj keď sme získali bod po omnoho lepšom výkone, aké sme previedli v predchádzajúcich dueloch. Musíme si z toho vziať pozitíva a kráčať ďalej," povedal domáci bek Erik Karlsson. Aplauz od domácich fanúšikov si vyslúžil obranca Dallasu Sergej Gončar, ktorý v minulosti pôsobil aj v Ottawe. Počas prestávky po I. tretine sa na videokocke objavila aj jeho vizitka.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

sita

Súvisiace články