Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Šatan nikde nehrá, Vůjtek ho z nominácie nevynechal
Zdielať na

Šatan nikde nehrá, Vůjtek ho z nominácie nevynechal

BRATISLAVA / Už dlhšie je známych 50 mien hokejistov, ktorí by nás mohli reprezentovať v na olympiáde v Soči. Ale iba jedno z nich neustále vyvoláva búrlivé polemiky. Miroslav Šatan...

Vůjtek: Nemohli sme ho vynechať z nominácie

"My samozrejme nevieme či ešte začne hrať a kde začne hrať a ako mu to pôjde, ale nemohli sme ho z tej nominácie vynechať," hovorí reprezentačný tréner Slovenska Vladimír Vůjtek. Na tieto otázky by mali tréner i generálny manažér slovenskej hokejovej reprezentácie dostať odpoveď niekoľko dní po Nemeckom pohári v New Yorku.

"Potom už musíme zvážiť jeho nomináciu," hovorí generálny manažér Oto Sýkora. Do 20. decembra totiž musí SZĽH nahlásiť konečný menoslov pre Soči. "Miro si myslím, ak nezačne skoro hrať hokej už tie šance budú pomaličky klesať," dodáva Sýkora.

S Chárom v jednom tíme?

V prípade, že by sa Šatan dostal na olympiádu, stretne sa tak v jednom drese so Zdenom Chárom. S tým však už takmer rok nekomunikuje. A to po zákroku, po ktorom skončil v nemocnici. "Ten problém ak medzi nimi nejaký je, tak musia v priebehu olympiády zahodiť za hlavu," dodáva Sýkora.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

SITA

Súvisiace články