Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Jozef Stümpel bude ešte pokračovať v HK Nitra
Zdielať na

Jozef Stümpel bude ešte pokračovať v HK Nitra

NITRA / Jeden veterán končí, druhý pokračuje. Dres hokejistov Nitry oblečú dvaja majstri sveta. Po obrancovi Dušanovi Milovi, ktorý už podpísal ročný kontrakt, je na najlepšej ceste aj dohoda s Jozefom Stümpelom.

Deti potrebujú zázemie

"... Podľa všetkého aj začnem hrávať za Nitru a potom čas ukáže, čo bude ďalej. Musím sa tiež riadiť rodinou. Deti potrebujú školu a potrebujú aj určité zázemie...," hovorí Stümpel

Skvelého centra s úžasným citom pre nahrávku neodradili od hokeja ani nevydarené majstrovstvá sveta. "Určite v reprezentácii už hrať nebudem a zatiaľ na tej klubovej úrovni je to dobré," dodáva.

Škoda, že Pálffy končí...

Ku koncu kariéry neinšpiroval Stümpela ani jeho hokejový súputník Žigmund Pálffy. "Tak je to škoda určite. Je to kvalitný hokejista, v tejto súťaži by dokázal veľa, ale je to jeho rozhodnutie a on si stojí za svojim životom, on má svoje ciele, takže nechám to na neho," hovorí Jozef Stümpel, ktorý vlani odohral v drese rodnej Nitry 61 duelov a zaznamenal v nich 14 gólov a 45 asistencií ako druhý najproduktívnejší hráč klubu. 

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

SITA

Súvisiace články