Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
KHL: Slovan čakajú rokovania so Šatanom
Zdielať na

KHL: Slovan čakajú rokovania so Šatanom

BRATISLAVA / Vedenie slovenského účastníka Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) HC Slovan Bratislava v súčasnosti pracuje na podobe kádra A-tímu pre nasledujúcu sezónu v nadnárodnej súťaži.

Zástupcovia "belasých" v predchádzajúcom období predĺžili zmluvy s viacerými hráčmi z minuloročného kádra a angažovali aj nové mená - brankára Miroslava Kopřivu a obrancov Martina Škoulu s Jánom Brejčákom.

"V najbližších hodinách nás čaká rokovanie s Mirom Šatanom," povedal  generálny manažér Slovana Maroš Krajči a pokračoval: "Máme ešte jedno miesto v obrane a jedno, možno dve miesta v útoku. Podľa toho, ako dopadnú rokovania s Mirom Šatanom, sa rozhodneme, koľko hráčov do útoku ešte chceme angažovať."

Predstavitelia Slovana chcú káder vystužiť v defenzíve aj ofenzíve a Maroš Krajči prezradil, že do útoku plánujú 'podpísať' hokejistu zvučného mena. "Radi by sme získali jedného špičkového hráča a jedného mladého talentovaného hokejistu. Keď hovoríme o špičkovom hráčovi, myslíme tým korčuliara na úrovni Mira Šatana," dodal generálny manažér Slovana.