Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Gáborík (31) spadol do tretieho útoku, musí zabrať
Zdielať na

Gáborík (31) spadol do tretieho útoku, musí zabrať

NEW YORK / Tréner hokejistov New York Rangers John Tortorella nie je spokojný s hrou osobností tímu v posledných zápasoch a jeho nevôľu pocítil aj Marián Gáborík.

Trenčiansky odchovanec dohrával utorkový súboj s Buffalom v treťom útoku, jeho miesto zaujal bitkár Michael Haley. Gáborík má v Rangers kontrakt do konca sezóny 2013/14, v New Yorku sa už čoraz častejšie hovorí aj o jeho prípadnej výmene. Tohtoročný prestupový termín vyprší 3. apríla, dovtedy je možné všetko.

"On je tréner a robí rozhodnutia," poznamenal o Tortorellovom kroku deň po zápase s Buffalom Gáborík. "Formácie sa neustále menia, je jasné, že musíme hrať lepšie. Musíme byť aktívnejší. Nie iba jeden, ale každý večer," doplnil pre NorthJersey.com Gáborík, ktorý preradenie nepovažuje za degradáciu a ani formu trestu. "Nebudem o tom hovoriť. Ako som už povedal, je to rozhodnutie trénera a ja musím hrať lepšie."

V 25 stretnutiach sezóny strelil 31-ročný útočník 8 gólov a na ďalších 9 prihrával. Strelecky sa presadil len v piatich zápasoch, v ostatných troch ani raz. "Nedarí sa mi strieľať góly. Musím jednoducho pokračovať v tvrdej práci. Šance mám, len mi to nepadá. Základ je myslieť ďalej pozitívne a tvrdo na ľade pracovať," dodal pre NorthJersey.com Gáborík.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

sita

Súvisiace články