Zatiahnuté
19°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
KHL: Slovan proti Spartaku so Štajnochom ale bez Svatoša
Zdielať na

KHL: Slovan proti Spartaku so Štajnochom ale bez Svatoša

Zdroj: sita, HC Slovan Bratislava v KHL

MOSKVA / Slovan Bratislava nastúpi na stredajší popoludňajší súboj v Kontinentálnej hokejovej lige na ľade Spartaka Moskva už aj s obrancom Martinom Štajnochom.

Dvadsaťdvaročný zadák od 4. decembra odohral iba jeden zápas a v ňom len sedem striedaní. Rodák z Bojníc sa najprv zranil na ľade CSKA Moskva v oblasti panvy, po doliečení sa predstavil opäť v Moskve proti Dinamu a zase vypadol zo zostavy "belasých" pre zdravotnú indispozíciu. Z hry ho tentoraz vyradil natrhnutý vnútorný väz v kolene. Teraz sa objavuje na súpiske opäť v stretnutí Slovana v Moskve. Proti Spartaku nastúpi v tretej obrane s Ivanom Švarným. Prvú defenzívnu dvojicu vytvoria Jonathan Sigalet s Michalom Sersenom, druhú Tomáš Mojžíš s Jánom Tabačkom.

Tréner Rostislav Čada urobil zmeny aj v zložení útočných formácií. V prvom útoku bude hrať medzi Vondrkom a Miklíkom Juraj Mikúš, v druhom medzi Bartovičom a Kukumbergom Mário Bližňák. Do súboja nezasiahne Marek Svatoš, na svoju šancu na striedačke budú čakať Miroslav Preisinger a Andrej Šťastný. V bránke nastúpi opäť Jaroslav Janus. Kapitánom bude pri absenciách Miroslava Šatana a Jána Lipianskeho Milan Bartovič.

Zostava Slovana Bratislava na zápas so Spartakom Moskva:

Janus (Konrád) - Sersen, Sigalet, J. Tabaček, Mojžíš, Švarný, Štajnoch - Miklík, J. Mikúš, Vondrka - Kukumberg, Bližňák, Bartovič - Bakoš, Kytnár, L. Hudáček - M. Daňo, Ölvecký, T. Mikúš - Preisinger, A. Šťastný

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články