Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Na HUSTE.tv premiéra v jednom tíme! Bratia Mikúšovci v drese Slovana
Zdielať na

Na HUSTE.tv premiéra v jednom tíme! Bratia Mikúšovci v drese Slovana

Zdroj: sita, Tomáš Mikúš Slovan

Slovan Bratislava nastúpi v piatkovom domácom zápase Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) proti Viťazu Čechov už aj s útočníkom Jurajom Mikúšom.

Duel HC Slovan Bratislava - Víťaz Čechov sleduj LIVE dnes od 19:00h len na HUSTE.tv!

Tréner Rostislav Čada zaradil novú akvizíciu do druhej útočnej formácie s krídlami Marekom Svatošom a Milanom Bartovičom. Bez zmeny zostáva prvý útok, v treťom ku krídlam Liborovi Hudáčkovi a Romanovi Kukumbergovi pribudol center Milan Kytnár. Vo štvrtej formácii dostanú šancu Tomáš Mikúš, Peter Ölvecký a Marko Daňo. Bratia Juraj a Tomáš Mikúšovci nastúpia prvýkrát v jednom seniorskom tíme.

V obrane v piatok nastúpia Jonathan Sigalet s Michaom Sersenom, Tomáš Mojžíš s Jánom Tabačekom a Ivan Ďatelinka s Ivanom Švarným. V bránke sa opäť predstaví Jaroslav Janus. Do duelu budú pripravený zasiahnuť aj Branislav Konrád, Patrik Luža a Miroslav Preisinger.

Zostava HC Slovan Bratislava nad domáci duel proti Viťazu Čechov :
Janus (Konrád) - Sersen, Sigalet, J. Tabaček, Mojžíš, Ďatelinka, Švarný, Luža - Miklík, Bližňák, Vondrka - Svatoš, J. Mikúš, Bartovič - Kukumbergm Kytnár, L. Hudáček - M. Daňo, Ölvecký, T. Mikúš - Preisinger, Šťastný

Súvisiace články