Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hokejová megabitka. Aj NHL by mala čo závidieť
Zdielať na

Hokejová megabitka. Aj NHL by mala čo závidieť

Hromadnú bitku, akú na hokejových štadiónoch vidno len zriedkakedy, ponúkol zápas nižšej zámorskej súťaže. Hokejisti si účty medzi sebou vybavovali dokonca aj na striedačke jedného z tímov.

Úloha rozhodcov bola nadľudská

V závere poslednej tretiny duelu Huntsvillu s Mississippi sa strhla mela, do ktorej sa postupne zapojili prakticky všetci hráči, a to aj vrátane brankárov. Domáci 5 minút pred koncom viedli o gól 3:2, čiže dramatickosť zaručoval už len výsledok, čo sa ale na ľade stalo, keď si jeden z domácich hráčov išiel z očí do očí niečo vysvetliť až na súperovú lavičku nevedno.

Odvaha mu rozhodne nechýbala, ani prevaha protivníka ho nedokázala zastaviť pred z jeho pohľadu nutným dosiahnutím spravodlivosti. Čiaroví rozhodcovia sa síce obracali na všetky strany, no naštartovaných hráčov dostať od seba bola úloha v tej chvíli nadľudská. Ak jednu šarvátku upokojili, hneď sa strhla nová.

Udelili 129 trestných minút

Takmer trojminútové pästné divadlo ohodnotili arbitri 129-timi trestnými minútami a osmičku hráčov navyše poslali do šatní ihneď. Diváci sa už teraz nevedia dočkať odvety, ďalší vzájomný zápas je  totiž na programe už túto nedeľu ale na ľade Mississippi.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články