Zatiahnuté
11°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
VIDEO. Jeden zhodil rukavice, druhý ušiel na striedačku
Zdielať na

VIDEO. Jeden zhodil rukavice, druhý ušiel na striedačku

Tak tomu sa vraví reálne zhodnotenie situácie a vlastných schopností. Predviedol ho český hokejista Dominik Kundrát. Ten pred súperom, ktorý zhodil rukavice, ufujazdil na striedačku.

Bola to ako naháňačka z rozprávok "No počkaj!", či "Tom a Jerry". Diváci ju mali možnosť vidieť počas zápasu nižšej juniorskej ligy v Kanade. Stretli sa v ňom tímy Bracebridge a Powassan.

18-ročný Čech Dominik Kundrát sa v 28. minúte postavil na buly a všimol si, že súper tesne pred vhadzovaním vymenil centra. V tej chvíli začal mať podozrenie, že sa niečo chystá. Proti nemu sa totiž postavil 195 centimetrov vysoký a 111 kilogramov vážiaci Jacob Donahue.

Presilovka aj posmech

Ten okamžite po vhodení puku na ľad zhodil rukavice a chystal sa pustiť do českého hokejistu. Kundrát to však očakával a vôbec nelenil. V momente ufujazdil na striedačku. Zámorský bitkár ho síce stíhal, ale nechytil. A vzápätí putoval na trestnú lavicu na 2 + 10 minút. Čech tak bez boja získal pre svoj tím presilovku, a tak si asi z posmechu súperovej striedačky ťažkú hlavu nerobil.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Hokej_buly_útek

youtube.com

Súvisiace články