Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Ronaldo a jeho drastická diéta. Schudol 17 kilogramov
Zdielať na

Ronaldo a jeho drastická diéta. Schudol 17 kilogramov

Vďaka šou jednej z brazílskych televízii sa podarilo bývalej futbalovej hviezde výrazne schudnúť a pritom si aj zarobiť nemalé peniaze. 36-ročný Ronaldo mal po kariére obrovské problémy s váhou, pričom sa jeho hmotnosť priblížila až k hranici 120 kilogramov.

Veľmi náročná výzva

Už v závere kariéry sa musel často vyrovnávať s posmeškami na svoju adresu. Z tribún ale aj médií si vypočul rôzne poznámky na neustále narastajúcu váhu. A i keď všetkých upokojoval, že je v ideálnej forme a chudnúť preto nepotrebuje, nadúvajúci sa dres na bruchu poukazoval na niečo iné.

"Vždy som mal problém s osobnými váhami. Prežíval som preto traumu, keď som sa mal na nejakú postaviť. Už som v živote čelil mnohým výzvam, ale táto najnovšia bola jednou z najnáročnejších. Ľudia, ktorí sa už pokúšali schudnúť, so mnou určite súhlasia," hovorí už "iba" čosi vyše stokilový Ronaldo.

Schudol a zarobil 3 milióny dolárov?

Drastický režim v reality šou Fantastico sa postaral o to, že za tri mesiace schudol 17 kilogramov. Prísna diéta s tvrdým tréningom napokon musia urobiť svoje. Súčasných 101,5 kilogramov je určite oveľa prijateľnejších. "Moje telo sa mi teraz páči oveľa viac. Budem určite pokračovať aj ďalej. Chcem sa dostať pod stovku a váhu si pod ňou aj udržať," vraví.

Jeden z hlavných ambasádorov svetového šampionátu, na ktorý sa o dva roky teší celá Brazília, si vraj za svoje účinkovanie aj niečo privyrobil. Odmenu 3 milióny dolárov však televízia priznať odmietla.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Brazílčan_Ronaldo_tučný_tvár

isifa.com

Súvisiace články