Jasno
19°
Bratislava
Cristiano Ronaldo je najpríťažlivejším športovcom sveta
Zdielať na

Cristiano Ronaldo je najpríťažlivejším športovcom sveta

Zdroj: sita, Ronaldo

Cristiano Ronaldo po psychicky náročnom týždni vyhral anketu o najsexi športovca, zdolal aj Murrayho, Jamesa či Lochteho.

Futbalista Realu Madrid Cristiano Ronaldo je podľa tohtoročného rebríčka magazínu People najpríťažlivejším športovcom na svete. Prvenstvo v ankete by mohlo dať portugalskej hviezde zabudnúť na problémy zo zelených trávnikov. Real Madrid v tabuľke Primera División zaostáva za Barcelonou o osem bodov, jeho krajania len remizovali v stredu 2:2 v Gabone a on sám si musí doliečiť zranenie v oblasti ľavého oka, ktoré utrpel v minulotýždňovom stretnutí najvyššej španielskej súťaže na ihrisku Levante po údere lakťom od Davida Navarra.

Cristiano Ronaldo si potrpí na svoj výzor. Dvadsaťsedemročný futbalista má vo svete veľa fanúšikov, ale vzhľadom na jeho správanie sa na ihrisku aj neprajníkov. Na Facebooku je kráľom s viac ako 50 miliónmi fanúšikov, na Twitteri ho sledujú 3 milióny ľudí. Na ďalších miestach v ankete People o najpríťažlivejšieho či najsexi športovca roka skončili Victor Cruz z tímu amerického futbalu New York Giants, americký plavec Nathan Adrian, švédsky hokejový brankár Henrik Lundqvist, austrálsky golfista Adam Scott, quarterback v americkom futbale Tim Tebow z New York Jets, britský tenista Andy Murray, americký basketbalista LeBron James a najlepšiu deviatku uzatvára jedenásťnásobný olympijský medailista z plaveckého bazéna Ryan Lochte z USA.

Informácie priniesol web magazínu People a goal.com.

sita

sita

sita - Ronaldo Copa del Rey

sita