Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
KHL: Slovan proti CSKA s menšími zmenami v zostave
Zdielať na

KHL: Slovan proti CSKA s menšími zmenami v zostave

Zdroj: sita - KHL, Slovan-CSKA Moskva

Tréner hokejistov HC Slovan Bratislava Rostislav Čada urobil v zostave na utorňajší zápas Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) na ľade CSKA Moskva (16.30 SEČ) v porovnaní s nedeľňajším duelom v Novokuznecku menšie zmeny.

Do bránky sa opäť postaví Jaroslav Janus. V tretej obrane dostane šancu namiesto Michala Sersena pri Jánovi Tabačekovi Ivan Švarný. Tréner Čada pomiešal aj zloženie útokov. V prvom nastúpia vedľa Mária Bližňáka krídelníci Michal Vondrka a Michel Miklík, dvojica Libor Hudáček a Milan Bartovič sa posunie do druhej formácie k Jánovi Lipianskemu. Vo štvrtom útoku nastúpia Peter Ölvecký, Andrej Šťastný a Tomáš Mikúš, na šancu zasiahnuť do deja zápasu budú čakať okrem druhého brankára Branislava Konráda aj útočníci Marko Daňo a Andrej Kudrna. Informácie priniesol web hcslovan.sk.

Zostava HC Slovan Bratislava na zápas s CSKA:
Janus (Konrád) - Ľ. Višňovský, Sigalet, Sekera, Štajnoch, Švarný, J. Tabaček - Miklík, Bližňák, Vondrka - Bartovič, Lipiansky, L. Hudáček - Kukumberg, Kytnár, Dravecký - T. Mikúš, A. Šťastný, Ölvecký - Kudrna, M. Daňo

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články