Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Kopecký (30) skončil v Trenčíne. Zranil sa a odletel do zámoria
Zdielať na

Kopecký (30) skončil v Trenčíne. Zranil sa a odletel do zámoria

Hokejový útočník Tomáš Kopecký mal pôvodne odohrať za Duklu Trenčín v Tipsport extralige 2012/2013 sedem stretnutí, no jeho pôsobenie v tíme vojakov sa skončilo už po štyroch dueloch.

Dosiahol v nich bilanciu 2 góly a 2 asistencie. Podľa informácií už 30-ročný hokejista odletel do zámoria. "V utorkovom súboji proti Piešťanom si poranil rameno. V stredu ráno odletel po dohode s vedením zámorského tímu do USA, kde sa ho ujme klubový lekár a o dva dni podstúpi komplexné vyšetrenia," odznelo v spravodajstve jednej z televízií.

Tomáš Kopecký pricestoval na Slovensko v polovici októbra a do novembrovej reprezentačnej prestávky chcel absolvovať sedem stretnutí. Spiatočnú letenku do USA mal až na 5. novembra. Pred príletom sa vicemajster sveta z Helsínk 2012 pripravoval na Floride aj s menšou skupinkou ďalších hráčov klubu NHL Florida Panthers. Samotné tréningy ho veľmi nenapĺňali a rozhodol sa pre spoluprácu s Duklou Trenčín. Angažmán v Európe si vybral ako mnoho ďalších hráčov so zmluvou v tíme zámorskej NHL, v ktorej sa pre absenciu kolektívnej dohody medzi vedením profiligy a hráčskou asociáciou nehrá, pretože komisár NHL Gary Bettman vyhlásil výluku.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

sita, Kopecký v Trenčíne

Súvisiace články