Zatiahnuté
11°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Kopecký po premiére v Trenčíne. Bol som nervózny
Zdielať na

Kopecký po premiére v Trenčíne. Bol som nervózny

Hneď v prvom zápase za Trenčín Tomáš Kopecký ukázal, prečo je žiadaným tovarom v NHL. Dukle vybojoval tri body. Poriadny zápas nehral už päť mesiacov a na rozkorčuľovaní vyslovene nespoznával svoje ruky a nohy.

Kopecký: Vôbec nič ma neposclúchalo

"Som mal také nervy, vôbec nič ma neposlúchalo a ten ľad bol úplne iný ako v Amerike. Hokejka sa mi zdala dlhá, trošku som bol aj nervózny. Priznám sa, že som sa bál pred tým zápasom," povedal po zápase Kopecký.

Jeho bilancia gól plus asistencia je o to pôsobivejšia. Kopecký sa opäť predviedol ako dokonalý vodca svorky. "Už tých zápasov som odohral neskutočné množstvo. Aj chalanom na striedačke som hovoril, že musíme dať prvý gól a potom sa to ukľudní," tvrdil Kopecký.

Hrá sa tu na krásu

Hneď prvý zápas v drese Dukly mu stačil na to, aby dokonale pomenoval rozdiel medzi slovenskou ligou a NHL. "Sa mi zdá, že sa to tu hrá tá extraliga skôr na krásu, ako tak jednoduchšie. V tej Amerike je skôr také priamočiare a všetko sa strieľa, čo už máte sekundu možnosť. A tuto ešte by ste niekoho hľadali. Ja som hovoril, že musíme viac strieľať a dávať góly aj z dorážok," dodal Kopecký. trenčín v piatkovom dueli vyhral nad Skalicou 4:2. 

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

SITA

Súvisiace články