Jasno
19°
Bratislava
Aukcia na vstupenky Slovan - HC Lev Praha štartuje
Zdielať na

Aukcia na vstupenky Slovan - HC Lev Praha štartuje

"Toto sme tu ešte nemali!", počuť neraz zo slovenských tribún. Či sa však bude fandiť aj na tu spomínanom zápase, to zistíme v deň zápasu 8. decembra 2012!

Vedenie nováčika Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) klubu HC Slovan Bratislava sa vzhľadom na enormný záujem o vstupenky na domáci zápas proti HC Lev Praha rozhodlo predávať ich na tento zápas výlučne formou elektronickej aukcie. Technickú realizáciu a jej pravidlá vytvoril pre tento účel partner Slovana, s pomocou ktorého predáva lístky na domáce zápasy v Slovnaft aréne, spoločnosť Ticketportal. Aukcia bude jednokolová a konať sa bude na internetovej stránke www.aukcie.ticketportal.sk od štvrtka 1. novembra 2012 od 9.00 h do nedele 4. novembra 2012 do 24.00 h.

Základná cena vstupenky na tento zápas je bez ohľadu na sektor 16 eur. Po registrácii a overení mailu zaslaním aktivačného linku bude mať každý záujemca možnosť definovať počet vstupeniek a cenu, ktorú je ochotný zaplatiť za každú vstupenku. Maximálny počet vstupeniek na jednu osobu je 4 kusy.

V aukcii na zápas HC Slovan Bratislava - HC Lev Praha bude k dispozícii vyše štyritisíc miest v sektoroch A a B. Zvyšné miesta sú obsadené majiteľmi sezónnych vstupeniek a prémiových sektorov na treťom poschodí (sektory C). Do aukcie sa nedostanú vstupenky vyhradené pre fanúšikov hostí, ani približne 80 miest na státie v sektore Fan Club, ktoré sa budú predávať prostredníctvom oficiálneho fanklubu Verní Slovanu.

Počas samotnej aukcie sa cena môže kedykoľvek zvýšiť o jedno euro. Po ukončení aukcie dostanú všetci klienti prostredníctvom mailu, ktorí zadali pri registrácii, informáciu o úspešnosti v aukcii s popisom ďalšieho postupu - dokedy si budú môcť vybrať konkrétne vstupenky. Súčasťou mailu bude aj jedinečný kód. Lístky sa dajú zakúpiť a uhradiť aj priamo cez internet. V prípade, že si záujemca, ktorého ponuka bola na dané miesta najvyššia, svoje vstupenky do stanovenej doby nezakúpi, miesta sa posúvajú o cenovú ponuku nižšie. Tento postup sa bude opakovať až do vyčerpania všetkých voľných miest.

Podrobné pravidlá elektronickej aukcie na vstupenky sú zverejnené na klubovej webstránke www.hcslovan.sk, ako aj na www.ticketportal.sk a www.aukcie.ticketportal.sk. Agentúru SITA o tom informoval prostredníctvom tlačovej správy marketingový riaditeľ HC Slovan Milan Vajda.

Súvisiace články