Polojasno
20°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Highlight: Zvolenská víťazná séria sa zastavila na čísle 12
Zdielať na

Highlight: Zvolenská víťazná séria sa zastavila na čísle 12

Zdroj: 13.kolo Tipsport extraligy, Zvolen-Piešťany

Hokejisti nováčika Tipsport extraligy ŠHK 37 Piešťany zdolali ako prví v ročníku 2012/13 hráčov HKm Zvolen, keď na jeho ľade uspeli 3:2 po samostatných nájazdoch.

Zvolenčania vyhrali prvých dvanásť stretnutí sezóny, v trinástom sa im už nepodarilo uspieť. Nevyrovnali teda klubový a ani extraligový rekord v počte víťazstiev v rade od začiatku sezóny, ktorý ohrozovali. Súčasný tím Zvolena sa v historickej bilancii vstupov do sezóny dostal na 3. miesto. Klubový rekord utvorili hráči HKm v ročníku 1999/2000, keď nepoznali premožiteľa v prvých trinástich dueloch. Rekord súťaže drží trenčianska Dukla, "vojaci" v úvode sezóny 2003/2004 neprehrali prvých štrnásť stretnutí. Ich sériu vtedy v 15. kole zastavil futbalovým výsledkom 1:0 bratislavský Slovan.

Až Piešťany našli recept na Zvolenčanov

"Jednoducho, Piešťany hrali dobre. V niektorých veciach nás prečítali a dokázali to zužitkovať. My sme ustúpili od niektorých vecí a utápali sme sa v činnostiach, ktoré neprinášali efekt. Nemožno povedať, že sme sa uspokojili po doterajších výsledkoch. Som presvedčený, že naše mužstvo išlo do zápasu s cieľom vyhrať, ale postavil sa proti nám súper, ktorý mal svoj deň a na rozdiel od nás mu všetko vychádzalo," povedal pre klubový web pred pondelkovým tréningom kouč HKm Zvolen Peter Mikula a pokračoval: "Nestala sa žiadna tragédia, raz tá prehra musela prísť. Hráme však pre ľudí a prehrali sme práve pred domácim hľadiskom. Prišla slušná návšteva a o to viac nás to mrzí. V utorok nás čakajú Košice, potom príde na rad Trenčín v zostave s Kopeckým. Možno by prvá prehra s týmito súpermi bolela menej aj z toho hľadiska, že by to bolo na ich ľade." 

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články