Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Gagarinov pohár pricestuje na Slovensko už 14. júna
Zdielať na

Gagarinov pohár pricestuje na Slovensko už 14. júna

Zdroj: sita, Dominik Graňák

Prestížna trofej pre víťaza hokejovej KHL - Gagarinov pohár pricestuje po prvý raz v histórii na územie Slovenska už 14. júna.

Hlavnú zásluhu na tom má reprezentačný obranca Dominik Graňák, ktorý sa v tejto sezóne okrem zisku strieborného kovu na MS vo Fínsku tešil aj z ligového titulu s Dinamom Moskva.

V minulosti sa na zoznam víťazov KHL zapísali už dvaja Slováci, Roman Kukumberg a Tomáš Starosta, ale prestížna trofej z kontinentálnej súťaže pod Tatry vtedy nedorazila. Gagrinov pohár očakávajú v Trenčíne vo štvrtok 14. júna.

"Je celkom možné, že ho aj následný deň budem mať len pre seba v Trenčíne. Celé to však nemôžem potvrdiť na 100 percent a preto aj ten program okolo toho neviem konkretizovať, lebo by som nechcel zavádzať. Myslím si, že najneskôr na začiatku budúceho týždňa by už všetko mohlo byť jasné. Predbežne je všetko dohodnuté a treba už len doladiť niektoré veci. Preto, kým sa to všetko nedotiahne do absolútneho konca, nechcem ani hovoriť, čo s ním doma plánujem, aj keď nejakú predstavu samozrejme mám. Možno, v piatok, či v priebehu víkendu sa to doladí viac a v pondelok by mohlo byť všetko jasné," uviedol ešte vo štvrtok Graňák.