Jasno
11°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Slovan Bratislava údajne láka Zedníka, klub to dementuje
Zdielať na

Slovan Bratislava údajne láka Zedníka, klub to dementuje

Zdroj: TASR

Skúsený 36-ročný krídelník Richard Zedník v uplynulom ročníku nikde nehral, naposledy si v sezóne 2010/2011 obliekal dres švédskeho AIK Štokholm.

Káder nového účastníka Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) HC Slovan Bratislava by údajne mohol vystužiť bývalý slovenský reprezentant Richard Zedník. "Slovan chystá bombu leta. Na KHL láka veterána Zedníka," píšu slovenské médiá.

Skúsený 36-ročný krídelník Zedník (nar. 6. januára 1976) v uplynulom ročníku nikde nehral, naposledy si v sezóne 2010/2011 obliekal dres švédskeho AIK Štokholm. Rodák z Banskej Bystrice má bohaté skúsenosti zo zámorskej NHL, kde odohral dovedna 745 stretnutí v základnej časti za Washington, Montreal, New York Islanders a Floridu, nastrieľal rovných 200 gólov a pridal 179 asistencií. V play-off nastúpil 48-krát. V Európe pôsobil bronzový medailista v drese SR z Helsínk 2003 okrem Švédska aj v ruskom tíme Lokomotiv Jaroslavľ.

Avšak pravda je niekde inde. Prezradili nám ju priamo v HC Slovan!

Richard Zedník je vynikajúcim hokejistom a dobrým človekom. Vyše 700 zápasov v NHL, bronzová medaila z MS 2003, jeden z protagonistov našej "zlatej" generácie. HC Slovan však napriek tomu musí oficiálne dementovať informáciu, že by sa Richard mal stať jeho posilou pred novou sezónou v KHL. S Richardom Slovan nerokoval a o jeho angažovaní neuvažuje.