Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ježiškov darček pre hádzanárov! Gólová akcia plná zázračných ekvilibristík!
Zdielať na

Ježiškov darček pre hádzanárov! Gólová akcia plná zázračných ekvilibristík!

MONTPELLIER / Vianočný čas je v športovom svete aj časom mnohých exhibícií, ktoré bývajú bodkou sa kalendárnym rokom a vo viacerých prípadoch aj možnosťou, ako prostredníctvom charity pomôcť tým, ktorí to potrebujú.

Počas posledného adventného víkendu mali veľký sviatok aj priaznivci francúzskej hádzanej. Do športovej haly v Montpellieri ich prišlo až sedem tisíc, aby tam sledovali exhibičný zápas medzi výberom hviezd tamojšej najvyššej súťaže a reprezentáciou "galského kohúta".

To bola óda na hádzanú!!!

Za MVP, teda najužitočnejšieho hráča tohto duelu nabitom hviezdami, bol vyhlásený 23-ročný Mathieu Grebille, ktorý pôsobí práve v klube z Montpellieru. Priznávame, že hru tohoto 198 cm vysokého a 94 kg vážiaceho hádzanára sme počas celého zápasu nesledovali, ale to ocenenie by sme mu hádam udelili aj za jeden jediný gól, ktorý v ňom strelil. Pravda, nebol v ňom "namočený" sám, celá akcia, ktorá mu predchádzala, bola geniálna. Opisovať ekvilibristiky a finty, ktoré hádzanári predviedli, sa ani nedá... Vychutnajte si ich teraz! Stojí to za to!

Hádzaná_Mathieu Grebille

sports.fr

Súvisiace články