Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Aj hádzanári majú svoje finty. Lišiacka sedmička, ktorá obišla brankára
Zdielať na

Aj hádzanári majú svoje finty. Lišiacka sedmička, ktorá obišla brankára

MONTPELLIER / Volá sa Uwe Gensheimer, má 28 rokov, hrá za bundesligový klub Rhein-Neckar Löwen a je dlhoročný reprezentant Nemecka. No a čo je dôležité - je hádzanár, post ľavé krídlo. V národnom tíme mu chýba do 100-ky gólov ešte šesť, prednedávnom ale dal jeden parádny v drese svojho klubu.

Ten je účastníkom Ligy majstrov a v skupine C si nepočína vôbec zle, postup do osemfinále by mu nemal ujsť. A to aj vďaka víťazstvu 33:29 na palubovke francúzskeho Montpellieru.

Brankár sa mohol akurát tak kochať...

Jasnou jednotkou spomedzi 33-och presných zásahov, ktoré hádzanári nemeckého klubu strelili, sa stal ten "sedmičkový" z pravej ruky Uweho Gensheimera. Pre priaznivcov hádzanej sa stal hitom internetu a veru niet divu. Uwe totiž naznačil brankárovi súpera prudkú strelu, no na poslednú chvíľu svoj švih pribrzdil a zápästím vykúzlil lišiacke zakončenie. Lopta získala parádny falš, na chvíľu sa zdalo, že pôjde mimo brány, no potom našla správy smer a skončila vedľa ľavej žrde... Majstrovský kúsok, niečo podobné, ako jedenástka z Poľska, ktorá vás počas posledného týždňa oslovila na našej stránke najviac - pozrite si ju TU.

Hádzaná_Uwe Gensheimer_Nemecko

www.sportal.de

Súvisiace články