Skoro jasno
15°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Fenomenálny gól má bračeka! Falcao napodobnil sám seba. Veď kto iný...
Zdielať na

Fenomenálny gól má bračeka! Falcao napodobnil sám seba. Veď kto iný...

SORRISO / Keď to urobil v decembri 2012 prvý raz, bolo z toho obrovské haló. Taký gól na futsalových palubovkách dovtedy ešte nikto nevidel a doteraz je na internete vyhľadávaným artiklom pre tých, ktorí sa radi kochajú... No a Falcao im ku famóznemu gólu, ktorý videli milióny ľudí, teraz splodil bračeka!

Stalo sa tak v nedeľu počas exhibičného zápasu v meste Sorriso, ktoré je leží v brazílskom štáte Mato Grosso. Falcao tam bol pochopiteľne obrovským lákadlom a zaplnenú halu nesklamal.

Umelecký dojem za 10!

Práve naopak, dostal ju priam do tranzu, keď pred ňou zopakoval svoj dva aj polroka starý majstrovský kúsok. Ten z decembra 2012 si môžete pozrieť TU. Tentoraz to opäť bolo o tom, že Falcaove mužstvo malo k dispozícii priamy kop. Jeho spoluhráč mu loptu len jemne posunul a rozbehnutý Falcao ju prehodil pätičkou nielen ponad seba, ale aj ponad múr, brankára a ešte aj nešťastníka, ktorý gólmanovi kryl chrbát! Lopta jednoducho zapadla presne pod brvno!

Neprajníci, ktorí v decembri 2012 tvrdili, že to bola zo strany najlepšieho futsalistu sveta skôr náhoda, teraz dostali tú najlepšiu odpoveď. Nuž, ktovie, prečo to zatiaľ nikto iný ešte v takejto vydarenej gólovej podobe nezopakoval...

Futsal_Falcao_žongluje

falcao12.com

Súvisiace články