Zatiahnuté
19°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Šialený gól! Ani hlavou, ani nohou, Falcao predviedol niečo nevídané!
Zdielať na

Šialený gól! Ani hlavou, ani nohou, Falcao predviedol niečo nevídané!

SAO PAULO / Ten chlap si robí zo súperov dobrý deň. Na sklonku svojej kariéry si užíva futsal plnými dúškami a za posledné dva mesiace strelil už tretí gól, po ktorom sú všetci na vetvy... Tento posledný kúsok však vyhráva zlatú medailu!

36-ročný Falcao sa na konci januára dohodol na pôsobení v tíme Sorocaba. Na jeho zápasoch sú odvtedy plné haly a niet divu. Veď hrajúca legenda svetového futsalu ponúka jednu gólovú delikatesu za druhou...

Tu už zostáva rozum stáť!

V poslednom čase ich Brazílčan doslova súka ako z tromfy z rukáva. V druhej polovici apríla sme vám priniesli jeho krásny gól do siete Sao Paula, pozrieť si ho môžete TU. O pár dní skóroval proti Corinthiansu ešte krajším spôsobom, keď sa predtým počas zápasu neuveriteľne maznal s loptou. To nájdete TU. No to, čo vyviedol minulý týždeň v stretnutí na palubovke klubu Taubate, kde jeho Sorocaba zvíťazila 4:1, pri tom sa už zastavuje zdravý rozum! Tak, ako v predošlých prípadoch ho brankár vpredu našiel dlhou vyhodenou loptou, za ktorou sa vydal aj gólman súpera. Hlavou by ho Falcao prehodiť nestihol, tak to urobil inak... Že ako? No na to sa už radšej pozrite sami!

Futsal_Falcao_rozhovor

youtube.com

Súvisiace články