Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Famózna séria! Futsalový Slov-Matic neprehral 100 zápasov po sebe
Zdielať na

Famózna séria! Futsalový Slov-Matic neprehral 100 zápasov po sebe

Zrodil sa nový, top famózny rekord! Sto zápasov v slovenských súťažiach (Extraliga, Slovenský a Bratislavský pohár) od mája 2009 bez prehry.

Zápasová bilancia (98-2-0)

Ťažko prekonateľné futsalové sústo... V 3. kole Keno Klub Extraligy po dlhých mesiacoch bodoval ŠK Makroteam Žilina, ktorý vyhral zápas s dobre tabuľkovo postaveným MFsK Nitra. Zverenci Dušana Dobšoviča konečne zvládli aj druhý polčas, vyvarovali sa povestných "smrtonostných" dvojminútoviek, kedy poväčšine zápas dokázali prehrať a prinieslo to po skoro dvoch rokoch prvé extraligové body. Čakalo sa víťazstvo Slov-Maticu FOFO Bratislava nad P.K.P., ale jedenásťgólový rozdiel je poriadna nádielka. Vysokoškoláci si nechali od Slovanetu Prešov ich systém hry vo futbalovo ladenom zápase sa zrodila remíza. Za oranjes nastrieľali hetriky Rafaj s Haľkom, Várady vracajúci sa do vynikajúcej formy, strelil ďalšie dva góly, v priebehu 50-ich sekúnd.

Liga Majstrov v srbskom Kragujevaci

Úradujúci majster Slovenska vo futsale Slov-Matic FOFO Bratislava už v utorok nadránom cestuje do srbského Kragujevacu. Po víťazstve 11:0 proti košickému P.K.P. je v tíme dobrá nálada, hráči sú zdraví a tešia sa na zápasy elitného kola futsalovej Ligy Majstrov...

Slovenský majster Slov-Matic FOFO Bratislava sa v elitnom kole UEFA Futsal Cup-u 2012/2013 predstaví v B-skupine, ktorej organizátorom je srbský Kragujevac. Okrem domáceho šampióna KMF Ekonomac Kragujevac budú súpermi zverencov trénera Jána Janíka český FK EP Chrudim a Kairat Alma Ata z Kazachstanu. Štyri miniturnaje v Kragujevaci, Tbilisi, Litiji a Murcii sa odohrajú v termíne 9.-14. októbra. Slov-Matic si postup medzi 16 najlepších tímov súťaže vybojoval v 1. skupine hlavného kola (Main round) v cyperskej Nikózii, kde obsadili druhú priečku za víťazným talianskym šampiónom Luparense Calcio. Štvrtkový žreb Elite round vo švajčiarskom Nyone rozdelil 16 tímov do štyroch skupín po štyroch mužstvách. Do záverečného turnaja Final Four, ktorý sa uskutoční v apríli 2013, postúpia štyria víťazi skupín elitného kola.

So žrebom spokojnosť, oranjes necestuje do Gruzínska

"Nechceli sme cestovať do Tbilisi, takže z tohto pohľadu vnímam žreb ako prijateľný. Myslím, že dve skupiny sú od našej ťažšie a jedna ľahšia, čiže môžeme byť spokojní. Myslím, že je v našich silách pobiť sa o druhé miesto s Kragujevacom a Chrudimom. Nie sme favoritom, opäť sme v pozícii mužstva, ktoré môže prekvapiť a to je naša výhoda. Favoritom skupiny je Kairat Alma Ata, s ktorým sme v minulosti hrali na jeho pôde a vtedy na mňa urobil kazašský majster veľmi dobrý dojem. Opakujem, pre nás bude dobrý každý získaný bod a dosiahnutý gól, ale druhé miesto nie je úplne nereálna méta," povedal kouč Slov-Maticu Ján Janík.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

noviny.sk, Slov-Matic FOFO vs P.K.P. Košice

Súvisiace články