Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Maradona kopol fanúšika, verí v svetlú budúcnosť Al Wasl
Zdielať na

Maradona kopol fanúšika, verí v svetlú budúcnosť Al Wasl

Bývalý vynikajúci argentínsky futbalový reprezentant Diego Maradona si opäť raz zavaril, tentoraz sa však za svoj prešľap stihol už aj ospravedlniť.

"Chcel som si prečítať celý nápis na jednom transparente, ale stálo za ním mnoho fanúšikov. Keď sa mi to ani na trikrát nepodarilo, kopnutím som zasiahol ruku jedného z priaznivcov a asi som ho zranil," uviedol po štvrtkovom triumfe svojho klubu Al Wasl v Spojených arabských emirátoch Maradona. Na spomenutom transparente bol odkaz Maradonovho vnuka Benjamina.

Maradona dosiahol svoje prvé víťazstvo ako tréner tímu Al Wasl v Spojených arabských emirátoch. Zverenci majstra sveta z roku 1986 zvíťazili vo štvrtok nad klubom Emirates hladko 3:0. Maradona prišiel do Dubaja v auguste a s vedením Al Wasl podpísal dvojročný kontrakt.

Svojrázny Argentínčan si už začal intenzívne budovať vzťah s fanúšikmi svojho tímu, ktorým odkázal: "Ak sa obávate o výsledky, nechoďte na naše zápasy. Zostaňte radšej doma a pozrite si komediálne seriály. Osobne si myslím, že sa nie je čoho obávať, futbal je o vášni a zábave. Verím, že s Al Wasl dokážeme veľké veci."

sita

Súvisiace články