Jasno
18°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Vyťal rozhodcovi a potom sa rozplakal
Zdielať na

Vyťal rozhodcovi a potom sa rozplakal

Tak tá veru sadla ako riť na šerbeľ! To plesknutie zvoní asistentovi rozhodcu v uchu naisto ešte aj teraz. V uruguajskej lige mu parádnu facku vyťal obranca Diogo z Montevidea Wanderers.

Do konca stretnutia posledného kola uruguajskej ligy už zostávalo iba zopár minút. Domáci futbalisti tímu Danubio viedli 1:0 a zdržovali hru na súperovej polovici pri rohovej zástavke. Obranca hostí Diogo ich snaženie ukončil hrubým faulom.

Hlavný rozhodca situáciu dobre nevidel a konzultoval ju so svojím asistentom. Ten mal z bezprostrednej blízkosti dobrý prehľad a všetko hlavnému "nažaloval"... Diogo videl červenú kartu. Nesklopil však po nej uši, práve naopak. Asistentovi rozhodcu vyťal výstavnú facku!

Po svojom čine ešte v návale emócií rozhadzoval rukami a vydal sa smerom k lavičke. Z očí sa mu kotúľali slzy. "Nikdy som nič také nezažil. Keď som opúšťal trávnik, tak som sa rozplakal, pretože viem, že som ublížil spoluhráčom i mojej rodine. Všetci fanúšikovia ma videli ako človeka, akým ja nie som," vysvetľoval po zápase hriešnik Diogo.

ilustračná

Súvisiace články