Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Weiss povolal namiesto zraneného Ďuricu Karhana
Zdielať na

Weiss povolal namiesto zraneného Ďuricu Karhana

Zdroj: web - Miroslav Karhan v drese Slovenska

Futbalový obranca Lokomotivu Moskva Ján Ďurica napokon pre zranenie nenastúpi v stredajšom prípravnom stretnutí v Klagenfurte proti domácemu Rakúsku.

V nominácii výberu trénera Vladimíra Weissa st. ho nahradil rekordér v počte reprezentačných štartov Miroslav Karhan zo Spartaka Trnava, ktorému plánoval dať hlavný kouč SR pred duelom v Klagenfurte voľno.

Ďurica pricestoval z Moskvy do Rakúska, kde sa pripojil k mužstvu. So spoluhráčmi neabsolvoval pondelňajší večerný tréning, pripravoval sa individuálne pod dohľadom kondičného trénera Martina Rusňáka.

"V nedeľňajšom ligovom zápase proti Krídlam Sovietov Samara ma pichlo v ľavom kolene a stále to nie je v poriadku. Keďže ide o prípravný zápas, nemá zmysel riskovať zranenie. Dôležité je, aby som bol v poriadku na septembrový kvalifikačný dvojzápas proti Írsku a Arménsku,“ vyjadril sa pre svoju internetovú stránku jandurica.sk Ján Ďurica.

Rodák z Dunajskej Stredy sa od reprezentačného tímu odpojil v utorok ráno a v stredu sa vráti do Ruska. Zatiaľ nie je isté, či nastúpi v nedeľu v 20. kole ruskej ligy na pôde Volgy Novgorod. "To sa ešte uvidí, teraz to neviem povedať,“ dodal Ďurica. 

Súvisiace články