Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
V Londýne odložili zápasy Carling Cupu, aj zápas Anglicko-Holandsko
Zdielať na

V Londýne odložili zápasy Carling Cupu, aj zápas Anglicko-Holandsko

Dva na utorok plánované zápasy úvodného kola anglického Ligového pohára odložili pre pouličné nepokoje v niektorých londýnskych štvrtiach.

Z utorkového programu Carling Cupu vypadli súboje West Ham United - Aldershot a Charlton Athletic - Reading. "Polícia požiadala West Ham United o odklad zápasu prvého kola s Aldershotom. Klub bol kontaktovaný dnes večer s tým, že všetky veľké podujatia v Londýne sa rušia, aby polícia mohla sústrediť svoje sily na potlačenie nepokojov," informovali v pondelok druholigoví "kladivári" z východu Londýna a v podobnom duchu sa nieslo aj vyhlásenie klubu z tretej najvyššej súťaže Charltonu sídliaceho v južnej časti britskej metropoly: "Prvoradá je bezpečnosť ľudí. Polícia je toho názoru, že z bezpečnostných dôvodov by sa zápas mal odložiť."

Podobný osud možno postihne aj duel Ligového pohára medzi juholondýnskym tímom Crystal Palace a Crawley Town. V stredu by sa mali v severolondýnskom Wembley stretnúť v medzištátnom prípravnom zápase reprezentácie Anglicka a Holandska.