Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
VIDEO HRÔZY: Futbalový reprezentant zabil seba i manželku!
Zdielať na

VIDEO HRÔZY: Futbalový reprezentant zabil seba i manželku!

Mladého športovca pripravila o život nehoda, pri ktorej na mokrej vozovke nezvládol riadenie a čelne vpálil vo vysokej rýchlosti do nákladiaku! 25-ročný reprezentant nebol jedinou obeťou, pri hrôzostrašnej zrážke zahynula aj jeho manželka!

Futbalová Kostarika sa tak ponorila do hlbokého žiaľu. Jej 25-ročný reprezentant Dennis Marshall, ktorý nedávno strelil v kostarickom drese gól na Gold Cupe, do lopty už nikdy nekopne. Tento obranca dánskeho Aalborgu mal v horách, približne 60 kilometrov od hlavného mesta Kostariky San José, ťažkú dopravnú nehodu. Nezvládol totiž riadenie a nasledovala fatálna čelná zrážka s nákladným autom.

Osudnou sa stala nielen pre kostarického reprezentanta, ale zahynula pri nej aj jeho manželka Meylin Masis Castro (†25)!

Dopravný policajt Julio Duarte, ktorý nehodu vyšetroval, sa vyjadril: "Pršalo a on šiel príliš rýchlo. Pravdepodobne dostal šmyk." Futbalistovi dával prvú pomoc vodič autobusu Guillermo Sosa a nezostanú mu na to vôbec príjemné spomienky... "Ja som už naozaj nemohol urobiť vôbec nič. Silno krvácal z úst a viackrát v rade so sebou kŕčovito trhol."

"Je to neuveriteľné, stále si to nedokážem pripustiť," vyjadril sa pre kostarické médiá Marshallov manažér Jorge Ulloa. "Taký je už život. Nikdy neviete, čo sa vám stane o hodinu, či zajtra."

Argentínsky tréner Kostariky Ricardo La Volpe sa na adresu 25-ročného obrancu po jeho tragickej smrti vyjadril takto: "Bol to mladík, ktorý mal pred sebou skvelú budúcnosť. Mali sme ho v mužstve radi vďaka jeho nekonfliktnej povahe. Všetci sme v šoku, utrpeli sme veľkú ranu."

youtube

Súvisiace články