Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
J. Kladrubský: V Sparte som nevidel perspektívu, na Slovan sa teším!
Zdielať na

J. Kladrubský: V Sparte som nevidel perspektívu, na Slovan sa teším!

Futbalisti Slovana získali výraznú posilu. Ich zadné rady by mal na tri roky vystužiť Jiří Kladrubský z pražskej Sparty, ktorý ešte viac rozšíri silnú českú enklávu v kabíne slovenského majstra.

V pondelok pred štvrtou hodinou popoludní sa na Pasienkoch prvýkrát objavil aj Jiří Kladrubský. 25- ročný obranca,  či defenzívny stredopoliar  pražskej Sparty sa v najbližších dňoch stane novou posilou futbalistov Slovana.

 Pripravovanú trojročnú zmluvu síce ešte pred prvým tréningom v belasom drese nepodpísal, no jeho prestupu by už nič nemalo zabrániť. 


V sprievode generálneho manažéra Slovana Petra Kašpara sa Jiří  Kladrubský  v šatni najsrdečnejšie zvítal so svojimi kamarátmi a bývalými spoluhráčmi z Letnej – Igorom Žofčákom, Mariánom Hadom, či Martinom Dobrotkom  ale aj s krajanmi.  Spolu s Radkom Dosoudilom, Janom Králikom, Tomášom  Hrdličkom  i trénerom Karlom Jarolímom už tvoria naozaj silnú českú enklávu v tíme slovenského majstra.

S podmienkami kontraktu, ktorý mu  Slovan ponúkol je Jiří Kladrubský spokojný. Sú vraj lepšie ako mal v pražskej Sparte!

Navyše sa teší, že v belasom drese sa bude môcť pomstiť Žiline, ktorú svojou zahodenou penaltou pred rokom nechtiac posunul do Ligy majstrov!