Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Futbalisti Slovenska proti Andorre pod albánskou taktovkou
Zdielať na

Futbalisti Slovenska proti Andorre pod albánskou taktovkou

Zdroj: tasr

Sobotňajší zápas kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy 2012 na bratislavských Pasienkoch medzi Slovenskom a Andorrou povedú rozhodcovia z Albánska.

Hlavnému Lorencovi Jeminimu budú pomáhať ako asistenti Ridiger Colaj a Gezim Koka. Náhradným arbitrom bude Enea Jorgji, delegátom UEFA Angličan Michael Appleby a pozorovateľom UEFA Asim Chudijev z Azerbajdžanu. Stretnutie B-skupiny kvalifikácie o Euro 2012 sa hrá v sobotu 4. júna od 20.15 h na bratislavských Pasienkoch. Pre zverencov Vladimíra Weissa st. to bude druhé súťažné stretnutie v tomto roku, keď 26. marca zvíťazili nad tým istým súperom na jeho pôde najtesnejším rozdielom 1:0.

O deň skôr povedú súboj od 18.00 h na štadióne v Zlatých Moravciach medzi Slovenskom a Lotyšskom v 9. skupine kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy hráčov do 21 rokov v roku 2013 v Izraeli Chorváti Damir Batinič s Mirom Grgičom a Daliborom Conjarom. Náhradným rozhodcom bude Ante Vučemilovič-Šimunovič, delegátom UEFA Jorgi Pascual zo Španielska a pozorovateľom UEFA Brian Lawlor z Anglicka.