Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Kuriózne! Šéf klubu bude chytať proti svojim!
Zdielať na

Kuriózne! Šéf klubu bude chytať proti svojim!

Zdroj: noviny.sk

Tak to je naozaj sila! Poriadne neštandardnú situáciu prinesie túto nedeľu nižšia futbalová súťaž v okrese Rožňava. Konkrétne zápas Lipovník - Plešivec...

Brankárom domáceho tímu je totiž Ondrej Skokan, ktorý je však zároveň aj predsedom FK Plešivec! Šéfom nedeľňajšieho súpera Lipovníka sa stal trochu neočakávane na začiatku jarnej časti súťaže, keď bolo v tomto klube potrebné promptne riešiť vzniknutú situáciu.

Krok z úvodu jari ho však teraz takpovediac dobehol... V bráne Lipovníka bude chytať strely, ktoré naňho budú páliť jeho podriadení. Hráči Plešivca, ktorému šéfuje!

Celá situácia je o to pikantnejšia, že futbalisti Lipovníka bojujú o postup do vyššej súťaže a naopak, Plešivec sa chce zachrániť. "Je to naozaj veľmi zaujímavá situácia," vraví Ondrej Skokan a na margo predzápasových prognóz vzápätí dodáva: "Tieto mužstvá sú herne, hráčsky a najmä postavením v tabuľke rozdielne. Jeden klub bojuje o prvenstvo v súťaži, druhý o udržanie sa v nej. Som hráčom Lipovníka, mám tu nejaké povinnosti, ktoré ma viažu k tomuto klubu a podľa toho budem pristupovať k nedeľňajšiemu zápasu. My potrebujeme vyhrávať, aby sme postúpili o súťaž vyššie. Myslím, že tým som povedal všetko podstatné. Áno, futbal vie byť nevyspytateľný. Isté je to, že o výsledku stretnutia, ktoré má kuriózny náboj, sa rozhodne až na ihrisku."

Hoci ide "iba" o okresné majstrovstvá, futbalové Slovensko bude isto zaujímať výsledok zápasu a najmä to, či dokážu hráči FK Plešivec prekonať svojho predsedu - brankára Lipovníka. A ak áno, či im ten potom nestrhne prémie...