Jasno
30°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Prežíva skvelé obdobie, Kuckovi to sype v repre aj v Slovane
Zdielať na

Prežíva skvelé obdobie, Kuckovi to sype v repre aj v Slovane

BRATISLAVA / Futbalisti Slovana Bratislava vyhrali na Faerských ostrovoch nad Klaksvíkom 2:1 a zabezpečili si postup do jarného play off Európskej konferenčnej ligy UEFA. Hrdinom zápasu bol Juraj Kucka, dal dva góly. Gólovo mu to sype v reprezentácii aj v klube.

"Je to pekné, ani som si to nevedel lepšie predstaviť, čo sa deje posledné týždne v reprezentácii a v klube," povedal Kucka.

Radosť po víťazstve a po postupe Slovana do jarných bojov neskrýval ani hlavný kouč Vladimír Weiss. "Som za to rád, aj keď po žrebe som to považoval za povinnosť. Ľubľana bola pred prvým zápasom 50 na 50 a Klaskvík ma príjemne prekvapil. Hlavne doma vedia hrať, bojujú, majú v tom systéme dobre nacvičené veci. Nebolo to ľahké, ale napriek tomu sme tu vyhrali ako prví po deviatich zápasoch v ich európskej ceste," povedal.

Slovan má isté druhé miesto v skupine a tým pádom postup. Teoreticky by ešte mohol byť aj prvý v skupine. "Myslím si, že už je rozhodnuté o víťazovi skupiny, Lille si to postráži. Budeme hrať doma na víťazstvo, tak, aby sme hrali pre ľudí," dodal.

Súvisiace články