Jasno
21°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Uzdravený Haraslin chce pomôcť aj repre: Som hladný po góloch
Zdielať na

Uzdravený Haraslin chce pomôcť aj repre: Som hladný po góloch

SENEC / Šikovných futbalistov na Slovensku veľa nie je, a preto sú hráči ako Lukáš Haraslin vzácni. Október síce hráč Sparty Praha premarodoval, no Francesco Calzona ho aj tak nominoval.

Na mesiac ho vyradilo z hry zranenie lýtkového svalu. "Ten mesiac oddychu mi pomohol a vďaka lekárom sa to urýchlilo. Je to v poriadku. Klinicky je to zahojené," priblížil.

Marodka Haraslinovi formu nepokazila, v Glashove proti Rangers skóroval a vyhodnotili ho ako najlepšieho hráča Sparty. V tejto sezóne 7 gólov a ťahá Spartu za obhajobou titulu. "Som hladný po góloch. Verím si a cítia to aj chalani v klube, že sa mi darí," opísal Slovák v drese Sparty.

Pomôcť by chcel aj reprezentácii v súboji s Islandom. "Čaká nás ťažký zápas a treba sa dobre nastaviť, aby sme ho zvládli."

Slováci by radi spečatili postup na Euro. V minulosti doma dvakrát nevyužili šancu postúpiť na veľké podujatie a museli ho vybojovať v náročných podmienkach na ihriskách súperov. "Urobíme všetko preto, aby sme vyhrali tento zápas," sľúbil Haraslin.

Súvisiace články