Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Kouč Žiliny Hapal si v sobotu pozrie zápas Marseille s Nancy osobne
Zdielať na

Kouč Žiliny Hapal si v sobotu pozrie zápas Marseille s Nancy osobne

Žilina v Zl.Moravciach už v piatok

Tréner Pavel Hapal sa však už intenzívne zaujíma aj o blížiacu sa konfrontáciu v F-skupine LM na ihrisku Olympique a zverencov trénera Didiera Deschampsa si pôjde osobne pozrieť v sobotňajšom ligovom stretnutí s Nancy.

"V sobotu sa osobne pôjdem pozrieť do Marseille na ligový zápas proti Nancy. Určite je to niečo nové, keďže v priebehu 14 dní odohráme dve stretnutia s tým istým súperom. My by sme veľmi chceli, aby sme z týchto dvoch zápasov získali prvý bod v skupine," cituje oficiálna klubová webstránka českého lodivoda "žlto-zelených".

Hapal má k dispozícii kompletný káder, k tímu sa už pripojilo aj trio reprezentantov Slovenska Martin Dúbravka, Mário Pečalka a Tomáš Oravec. Päťnásobný slovenský šampión vyplnil reprezentačnú pauzu intenzívnym tréningom. "Prvý týždeň sme veľa trénovali, dvojfázovo, sústredili sme sa na fyzickú pripravenosť. Potom mali hráči dva dni voľno, no a tento týždeň sme už naskočili na klasický cyklus pred majstrovskými zápasmi," povedal hlavný kouč MŠK.

Problémy s kolenom vyradili zo zápasu LM v Moskve proti Spartaku (0:3) i toho ligového v Košiciach (4:0) stredopoliara Babatounde Bella. Už sa však zapojil do tréningového procesu so spoluhráčmi. "Bello mal problémy s kolenom, začal behať a dúfame, že bude čoskoro v poriadku pripravený hrať majstrovské zápasy," objasnil Hapal, ktorý bude po zápase s ViOn-om spokojný jedine so ziskom troch bodov. "Chceme udržať našu pozíciu v lige. Myslím si, že to bude zaujímavý a dobrý zápas," uzavrel český kormidelník.

Súvisiace články