Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Chelsea v lige proti Blackpoolu napokon bez Lamparda
Zdielať na

Chelsea v lige proti Blackpoolu napokon bez Lamparda

Nie je stopercentne fit

Reprezentant Albiónu pauzoval pre zranenie slabín a brušného svalstva niekoľko týždňov a musel nútene vynechať kvalifikačné duely Anglicka proti Bulharsku (4:0) a Švajčiarsku (3:1), ako aj prvý zápas Londýnčanov v F-skupine Ligy majstrov 2010/2011 na pôde slovenského šampióna MŠK Žilina (4:1). Pôvodne sa mal vrátiť do zostavy "The Blues" už v nedeľu v najvyššej domácej súťaži, no tento krok sa napokon odkladá.

"Lampard nebude hrať proti Blackpoolu. Bude však už pripravený na stredajší zápas Carling Cupu. Už síce naplno trénujeme, nechceme však v jeho prípade nič riskovať. Ešte musí nabrať viac sily na operované miesto, preto chceme, aby pred návratom na súťažné trávniky ešte absolvoval niekoľko tréningov," nechal sa v piatok večer počuť taliansky kouč FC Chelsea Ancelotti.
Štvornásobný a zároveň úradujúci anglický ligový majster má ako jediný účastník Premier League v tejto sezóne ešte stopercentnú bilanciu, po štyroch odohraných dueloch sú futbalisti "The Blues" prví so ziskom 12 bodov.

Súvisiace články