Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Chelsea už v Žiline, na svoje si prišli lovci autogramov
Zdielať na

Chelsea už v Žiline, na svoje si prišli lovci autogramov

Výkop zápasu už zajtra o 20:45 h

Okrem Chelsea a "šošonov" sú súčasťou F-skupiny tohtosezónnej edície najprestížnejšej pohárovej súťaže starého kontinentu aj francúzsky Olympique Marseille a ruský Spartak Moskva.

Na letisko vzdialené do 10 kilometrov od Žiliny prišli hráčov "The Blues" privítať tri desiatky fanúšikov a niekoľko zástupcov médií. Priaznivci londýnskeho mužstva však zostali sklamaní, pretože zverenci trénera Carla Ancelottiho okamžite po vystúpení z lietadla nasadli do pripraveného autobusu a zamierili do žilinského hotela Holiday Inn. Tam už boli lovci autogramov oveľa úspešnejší. Najobletovanejším hráčom FC Chelsea bol český brankár v službách štvornásobného anglického ligového šampióna Petr Čech, ktorý sa ochotne nechal s fanúšikmi aj odfotografovať. "Je vidieť, že ľudia majú o tento zápas veľký záujem. Prišlo sem množstvo chlapcov, ktorí chcú získať naše podpisy. My sa však už sústredíme na zajtrajší duel, ktorý bude pre nás veľmi dôležitý," povedal gólman Petr Čech a vzápätí už, podobne ako ostatní jeho spoluhráči, zmizol v útrobách hotela.

Vo výprave FC Chelsea, ktorá v utorok popoludní pristála na Slovensku, nechýbali ani ďalšie futbalové hviezdy svetového formátu - stopér John Terry, stredopoliar Michael Essien či útočník Nicolas Anelka. Naopak, s mužstvom nepricestoval vykartovaný kanonier Didier Drogba a zranené, resp. oddychujúce opory Frank Lampard, Ashley Cole a José Bosingwa. Angličania nemali podľa dostupných informácií žiadne špeciálne požiadavky ohľadom ubytovania a svojho pobytu pod Tatrami. V hoteli Holiday Inn si prenajali dve celé poschodia.
Zverenci trénera Carla Ancelottiho absolvujú oficiálny predzápasový tréning v utorok večer od 19.00 h na hlavnej ploche žilinského štadióna pod Dubňom. O pol hodiny skôr budú taliansky kouč a vybraný hráč k dispozícii novinárom na tlačovej konferencii.

Súvisiace články