Jasno
17°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Ronaldo na Tehelnom poli: Po nešetrnom zákroku pre neho pýtali červenú kartu
Zdielať na

Ronaldo na Tehelnom poli: Po nešetrnom zákroku pre neho pýtali červenú kartu

BRATISLAVA / Manchester City, United, Barcelona, saudskoarabský Al Nassr. To sú kluby, ktorých hráči sa v piatok večer predstavili na Tehelnom poli. A napriek tomu slovenský tím nesklamal, hral vynikajúco a od Portugalska dostal jediný gól.

​Fanúšikovia z celého Slovenska sa v Bratislave najviac tešili na hviezdneho Cristiana Ronalda. Veľa šancí nemal, väčšinou pobehoval na hranici šestnástky. Keď sa dostal k lopte, predviedol skutočné parádičky, no gól nedal. 

Najviac zaujal v 62. minúte, keď dobiehal vyrazenú loptu a rútil sa na brankára Slovenska Martina Dúbravku. Gólman kryl na zemi, útočník nešetrným zákrokom poslal kopačku takmer brankárovi do tváre a na plochu museli lekári. Oporu slovenského tímu dali dokopy a pokračoval, Cristiano Ronaldo videl žltú kartu. Tribúny sa hnevali, žiadali červenú. Zákrok skutočne hraničil s červenou kartou. Čerstvá posila Al Nassr bude svojmu tímu pre žlté karty v pondelok chýbať. Celková bilancia mikrosúboja Dúbravka - Ronaldo 3:0 pre Slováka.

​Po zápase fanúšikovia akoby na túto udalosť zabudli a lovci autogramov opäť striehli na Ronalda, snažili sa dostať k autobusu. Bezpečnostná služba musela davy doslova odtláčať - niečo také sa na Slovensku v športe len tak nevidí. Ronaldo odchádzal do autobusu so sklonenou hlavou, dal košom aj novinárom. "Veľmi dôležité víťazstvo v ťažkom zápase. Stále nezdolaní," napísal na Twitteri.

Hodinu aj niečo po zápase bola celá partia s niekoľkými hviezdami v autobuse, hráčov bral špeciál domov do Portugalska hneď po zápase.

Súvisiace články