Jasno
20°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Stoch chce pri reprezentácii zabudnúť na vylúčenie zo zápasu s Bernom
Zdielať na

Stoch chce pri reprezentácii zabudnúť na vylúčenie zo zápasu s Bernom

Cieľom prísť na iné myšlienky

Turecký vicemajster sa s elitnou súťažou rozlúčil po výsledkoch 2:2 vonku a 0:1 doma, Stoch bol ústrednou postavou v oboch zápasoch. Vo Švajčiarsku tamojšiemu majstrovi strelil gól, doma sa nechal zbytočne vylúčiť za filmovanie. "Celú noc sa mi tie okamihy vynárali pred očami. V žiadnom prípade som nechcel oslabiť mužstvo. Cítil som sa výborne, fanúšikovia nás hnali dopredu, na predzápasovej rozcvičke som mal s nimi dokonca prvú zoznamovačku, ktorá ma ešte viac navnadila. Žiaľ, potom sa stalo, čo sa stalo. Nikdy som vo veľkom zápase červenú nedostal. Keď mi ju rozhodca vytiahol, nemohol som tomu uveriť. Plný štadión, v hre Liga Majstrov a ja musím dole. Hrozné niečo," cituje 20-ročného krídelníka jeho oficiálny web.

Zverenci trénera Aykuta Kocamana sa teraz musia sústrediť na play off EL, kde im nyonský žreb prisúdil grécky PAOK Solún. "Dostali sme veľmi nepríjemného súpera. Gréci a Turci sú tradiční rivali, takže určite to bude nabité aj v hľadisku. Ja zrejme budem mať stop, uvidí sa, koľko, v každom prípade dáme do týchto súbojov všetko," dodal Stoch, ktorý si skupinovú fázu EL zahral aj v drese jeho bývalého klubu Twente Enschede.

Nitriansky odchovanec a bývalý hráč Chelsea Londýn si môže "vyčistiť" hlavu počas reprezentačného zápasu s Chorvátskom, ktorý osemfinalista MS 2010 v JAR odohrá 11. augusta v Bratislave. "V nedeľu je zraz, už sa teším, ako sa s chalanmi znovu uvidíme. Možno aj trochu zaspomíname na majstrovstvá," uzavrel krídelník.

Súvisiace články