Jasno
15°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Kouč Slovana Weiss po prehre v Izraeli: V druhom polčase sme ukázali sympatický výkon
Zdielať na

Kouč Slovana Weiss po prehre v Izraeli: V druhom polčase sme ukázali sympatický výkon

HAIFA, BRATISLAVA / Futbalisti Slovana Bratislava v Izraeli prehrali s Maccabi Haifa v 3. kole kvalifikácie Ligy majstrov 1:3, celkové skóre po dvoch dueloch znie 2:5. Prinášame vám reakcie slovanistov bezprostredne po zápase. V izraelskej Haife nakrúcal reportér TV JOJ Braňo Tesák.

"Gratulujem súperovi, postúpilo lepšie mužstvo," priznal kouč Slovana Vladimír Weiss. "Snažili sme sa veľmi, chceli sme hrať rozumne, neotvoriť priestor a pokúsiť sa dať gól. Mali sme dve šance, ale nevyužili sme ich a súper skóroval z prvej vážnejšej príležitosti. Bol to ťažký zápas, pred skvelou kulisou, atmosférou."

"My sme mali v druhom polčase príležitosti, dali sme pekný kontaktný gól, bohužiaľ sme inkasovali. Ukázali sme aj dobré veci a v druhom polčase sme predviedli sympatický výkon," zhodnotil tréner.

"V prvých pätnástich minútach sme si vytvorili tri gólové šance. Možno, keby sme z nich skórovali, bol by to úplne iný zápas. No potom sa ukázalo, že súper má kvalitu a túto kvalitu využil. S tým sme už nedokázali urobiť vôbec nič. Jasné, boli tam chybičky, no dali veľmi pekné góly a už po prvom polčase sme boli vo veľmi ťažkej situácii," opísal slovanista Guram Kashia.

"Začali sme slušne, prvých pätnásť minút sme boli silní na lopte. Potom sme lopty strácali a nechali ich dostať sa do tempa. Hráči Maccabi ukázali svoju kvalitu, boli dynamickejší. V druhom polčase sme sa snažili dotlačiť loptu za každú cenu do bránky, dali sme aj gól, no aj inkasovali a to už bol koniec," povedal pred kamerou TV JOJ Lukáš Pauschek.

Prvý zápas Slovana v play off Európskej ligy je v pláne budúci štvrtok na Tehelnom poli, v baráži si belasí zahrajú s cyperským Arisom Limassol.

Súvisiace články