Jasno
13°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Slovan aj v Izraeli bez Weissa. Dôvod, prečo bude belasým chýbať tvorca hry
Zdielať na

Slovan aj v Izraeli bez Weissa. Dôvod, prečo bude belasým chýbať tvorca hry

BRATISLAVA, HAIFA / Futbalisti Slovana Bratislava odleteli na odvetu 3. kola kvalifikácie Ligy majstrov do Izraela v predstihu ešte v nedeľu popoludní. Odveta duelu proti Maccabi Haifa ich čaká v utorok večer, na duel sa chcú poriadne pripraviť a aklimatizovať sa.

Belasí však odleteli špeciálom bez tvorcu hry, kapitána a kľúčového hráča Vladimíra Weissa ml. Podľa asistenta trénera Borisa Kitku pociťoval diskomfort ešte v nedeľu na rannom tréningu. Preto sa rozhodlo, že zostane doma a dolieči sa. Aj keby bratislavský tím vypadol z Ligy majstrov, má istotu európskej jesene. 

"Dôvodom je pretrvávajúce zranenie lýtka ešte z ligového zápasu proti Banskej Bystrici," priblížil Kitka na letisku.

V Bratislave pred týždňom Slovan prehral 1:2, no herne predviedol proti silnému súperovi azda najlepší duel leta. Predpokladom postupu je dať gól. "Keď budeme koncentrovaní, môžeme vyhrať o dva góly a postúpiť," povedal na letisku Dávid Strelec, staro-nová tvár belasých. 

Po príchode do Bratislavy sa aklimatizoval, už v súboji proti Haife rozhýbal útok po tom, ako nastúpil, šance mal aj v ligovom zápase v Skalici. "Vieme, čo nás čaká. Na zápas v Haife sme pripravení," uistil fanúšikov Abdul Abubakari.

Odveta 3. kola kvalifikácie Maccabi Haifa - Slovan Bratislava sa hrá v utorok večer v Izraeli.

Súvisiace články