Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Real vyhral na Mallorke zásluhou Ronaldovho hetriku
Zdielať na

Real vyhral na Mallorke zásluhou Ronaldovho hetriku

Real Mallorca - Real Madrid 1:4 (1:1)

Výraznou mierou sa na tomto výsledku podpísal portugalský útočník Ronaldo, ktorý zaznamenal čistý hetrik. V 26. minúte najskôr vyrovnal, po prestávke zvýšil svojimi dvoma presnými zásahmi na 3:1 a po ňom osem minút pred koncom stanovil výsledok Argentínčan Higuain.

Deň ped zápasom Realu Madrid na Mallorce futbalisti FC Barcelona po rozpačitom prvom polčase zvíťazili v zápase 36. kola španielskej ligy nad CD Tenerife 3:1. Argentínčan Lionel Messi zaznamenal jubilejný 30. ligový gól v sezóne a v nadstavenom čase pridal ešte jeden.

V 17. minúte po centri Dani Alvesa z pravej strany priťukol loptu na päťku hlavou Zlatan Ibrahimovič a Messi zblízka nezaváhal - 1:0. Hostia však ešte v prvom upršanom polčase schladili Nou Camp, keď po zlej rozohrávke Carlosa Puyola potrestal domácich technickou strelou Roman - 1:1. Domáci išli do vedenia po hodine hry, kedy Alves vyzval Bojana Krkiča a ten prestrelil krížnou prízemnou strelou brankára Aragonesesa - 2:1. Upokojujúci dvojgólový náskok zabezpečil úradujúcemi španielskemu majstrovi technickou strelou Pedro Rodriguez - 3:1. V nadstavenom čase uzavrel gólový účet Messi po presnom pase od agilného Alvesa.  

sumár - 36. kolo:

Real Mallorca  - Real Madrid 1:4 (1:1)
Góly: 16. Aduriz -  26., 57., 72. Ronaldo, 82. Higuain

FC Barcelona - CD Tenerife 4:1 (1:1)
Góly: 17.a 90+. Messi, 63. Bojan, 77. Pedro - 40. Roman

Súvisiace články