Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Mucha si už v Evertone hľadal bývanie i škôlku pre deti
Zdielať na

Mucha si už v Evertone hľadal bývanie i škôlku pre deti

Brankárske eso opúšťa Varšavu

Ak futbalisti Legie, ktorí sú momentálne s 52 bodmi na 4. mieste, chcú naplniť ambície o účasti v budúcosezónnej edícii európskych pohárových súťaží, musia tento ťažký duel vyhrať.

Ako v súvislosti so spomenutým súbojom uviedol poľsky športový portál www.pilkanozna.pl, veľa do priebehu a výsledku tohto zápasu môže povedať aj 27-ročný rodák z Belej nad Cirochou Ján Mucha, ktorý po sezóne 2009/2010 odíde z poľského hlavného mesta do anglického klubu FC Everton.

Hrdina úspešnej kvalifikácie o postup na MS v Juhoafrickej republike (11. júna - 11. júla) bol v utorok na Britských ostrovoch a vo svojom novom pôsobisku hľadal vhodné bývanie pre rodinu a škôlku pre deti. Podľa portálu pilkanozna.pl mal Mucha do Liverpoolu letieť už pred dvoma týždňami. Cestu do kolísky futbalu mu však prekazila erupcia islandskej sopky, ktorá na niekoľko dní zatvorila oblohu nad Európou a Britskými ostrovmi.

"Bolo by zázrakom, keby sme v tabuľke dostihli Wislu, ktorá má pred nami aktuálne päťbodový náskok. To sa prakticky už nedá urobiť. My však chceme v lige ešte poriadne zamotať situáciu, preto musíme byť na záver súťaže byť dobre pripravení," citoval server www.pilkanozna.pl slová, ktoré slovenský legionár povedal pre Sport Review. Stretnutie 28. kola Legia Varšava - Wisla Krakov bude v sobotu 8. mája "naživo" sledovať aj tréner brankárov FC Everton Chris Woods, ktorého do Varšavy pozval práve Ján Mucha.

Súvisiace články