Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Futbalová hviezda Neymar čelí podozreniu zo sexuálneho napadnutia
Zdielať na

Futbalová hviezda Neymar čelí podozreniu zo sexuálneho napadnutia

Archívna reportáž

PARÍŽ / Brazílska futbalová hviezda Neymar čelí podozreniu zo znásilnenia ženy v Paríži. Zoznámiť sa s ňou mal na sociálnej sieti. Jeho manažment obvinenia ženy ale odmieta. K incidentu sa vyjadril aj Neymarov otec.

Podľa polície São Paulo žena, ktorá mala byť obeťou sexuálneho napadnutia, tvrdí, že sa celý incident odohral v hoteli v metropole Francúzska. Neymar teraz totiž hrá za tím  Paris St-Germain (PSG). Žena z Brazílie, s ktorou sa mal zoznámiť cez Instagram, vzniesla obvinenie na polícií v São Paulo. Informovalo o tom BBC. 

Podľa policajnej správy sa dohodli na stretnutí. Neymar mal dokonca zaplatil žene letenku do Paríža a rezervovať hotel. Ona však vo výpovedi uviedla, že Neymar za ňou prišiel zjavne opitý, po krátkom rozhovore začal byť agresívny a násilím ju donútil k pohlavnému styku. 

Podľa informácií polície sa žena vrátila o dva dni po útoku naspäť do Brazílie. Incident údajne nechcela oznámiť francúzskym úradom, pretože utrpela emocionálny šok a mala v cudzej krajine strach. 

K prípadu sa vyjadril pre brazílsku televíziu TV Band aj jeho otec Neymar dos Santos. "Ak má verejnosť pochybnosti a pravda sa neodhalí včas, nakopí sa to ako snehová guľa. Ak budeme musieť zverejniť komunikáciu medzi Neymarom a tou osobou, spravíme to." 

Manažment futbalistu sa k podozreniu voči Neymarovi vyjadril tiež: "Absolútne odmietame tieto nepravdivé tvrdenia a predovšetkým odhalenia v médiách ohľadom tejto negatívnej situácie."

Známy španielsky futbalista Reyes mal tragickú dopravnú nehodu: 

Súvisiace články